Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tattoo verwijderen

Effectief uw tattoo laten verwijderen

Wilt u effectief uw tattoo laten verwijderen? Misschien heeft u een paar jaar geleden de naam van uw ex getatoeëerd en heeft u nu spijt. Of heeft u ergens in het buitenland een tattoo laten zetten waar u nu niet gelukkig meer mee bent. Tegenwoordig kunt u uw tatoeage eenvoudig laten verwijderen. Dinez beschikt over een ND-Yag laser die zeer effectief is om een tattoo mee weg te laseren. Deze speciale laser is volledig veilig en laat geen littekens achter. Maak een afspraak en laat uw tattoo verwijderen bij Dinez!

Carbon laser peeling Leeuwarden
Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Tattoo verwijderen: hoe voelt het?

Hoe het weglaseren van een tattoo voelt is afhankelijk van uw pijngrens en de plek waar uw tatoeage zit. Voor iedereen is dit dus verschillend. Over het algemeen wordt vaak de vergelijking gemaakt met een elastiekje dat tegen de huid aan schiet. Na de behandeling kan uw huid een beetje jeukerig of branderig aanvoelen. Dit is heel normaal. Iedere tattoo is te verwijderen. Ook een kleuren tatoeage. Er zijn echter wel een paar kleuren die waarschijnlijk niet helemaal verdwijnen. Dit zijn de kleuren rood, groen en geel. Heeft u een kleuren tatoeage met een van deze kleuren erin? Maak u niet druk, deze kleuren verdwijnen wel voor 85% procent.

Een tatoeage verwijderen bij Dinez

Wilt u een afspraak maken om uw tattoo te laten verwijderen? Zorg er dan voor dat u 6 weken voor en na de behandeling niet in de zon komt, onder de zonnebank gaat of zelfbruiningsmiddelen gebruikt. Ook dient u 2 dagen voor de behandeling de plek van de tatoeage te scheren. Bij Dinez bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Voor iedereen wordt ruim de tijd genomen. Daarnaast profiteert u van:

 • De beste apparatuur
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Gecertificeerd
 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies

Wat kost een tattoo weglaseren?

De prijs van een tattoo verwijderen verschilt per behandeling. De ene tattoo is namelijk groter dan de andere. Hier vindt u de verschillende prijzen per grootte. Wilt u PMU wenkbrauwen laten verwijderen? Dan betaalt u hiervoor €75. Er zijn gemiddeld tussen de 8 en 10 behandelingen nodig. Bij PMU zijn dit er 3 tot 6.

Maak direct een afspraak

Wilt u zo snel mogelijk van die ongewenste tatoeage af? Maak direct een afspraak bij Dinez om uw tattoo te laten verwijderen. Bel of WhatsApp hiervoor naar 06-82892497. Ook bij vragen of voor meer informatie over het weglaseren van een tatoeage kunt u gerust contact opnemen.

Dinz permanente ontharing

Bekijk ook

Permanente ontharing

Tanden bleken

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by