Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Permanente ontharing

Effectieve permanente ontharing

Overweegt u permanente ontharing? U zult nooit meer uw benen hoeven te scheren, nooit meer die akelige rode scheerbultjes bij uw bikinilijn zien of als man geen haar meer hebben op uw rug of andere ongewenste plekken. Permanent uw haar laten verwijderen is de oplossing! Dinez beschikt over een Diode ICE Laser. Deze is zeer effectief om haar mee weg te laseren. Na gemiddeld acht behandelingen behaalt u een haarreductie tot wel 95%! Wilt u dit ook ervaren? Maak een afspraak bij Dinez voor permanente ontharing.

Dinez Ontharing
Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Haar weg laseren: de behandeling

Minimaal een week voor en na de behandeling mag u niet in de zon komen of onder de zonnebank daarnaast mag u 6 weken van tevoren niet harsen of epileren en ook geen ontharingscrème of epilady gebruiken. U mag vanaf 48 uur voor de behandeling het te behandelen gebied niet scheren. Dit mag na de behandeling weer. Zorg er ook voor dat u het te behandelen gebied voor de behandeling niet insmeert met olie, deodorant of lotion. Tijdens de behandeling zal de permanente ontharing plaatsvinden met een Diode ICE Laser. Deze Diode ICE laser is geschikt voor ieder huid- en haartype. Ook een zongebruinde huid kan ik effectief en veilig behandelen. De ICE kop koelt tot een temperatuur van -3°C. Hierdoor is de behandeling ontzettend aangenaam en wordt het ervaren als vrijwel pijnloos.

Permanent haar verwijderen bij Dinez

Wilt u uw haar weg laten laseren? Bij Dinez doet u dit met een fantastisch uitzicht. Terwijl u in de stoel zit voor uw permanente ontharing, kijkt u uit op het water met langsvarende bootjes. Daarnaast profiteert u van:

 • Eerlijk advies
 • Beste apparatuur
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur

De kosten van permanente ontharing

Gemiddeld zijn er tussen de 7 en 10 behandelingen nodig om permanent uw haar te laten verwijderen. De kosten van permanente ontharing lopen sterk uiteen. Dit hangt af van het lichaamsdeel dat u wilt ontharen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combinatie van meerdere lichaamsdelen. Wilt u bijvoorbeeld alleen de oksels laten doen? Dan kost dit €45,-. Wilt u de oksels, de volledige benen en de bikinilijn laten doen? Dan betaalt u €225,-. Klik hier voor een overzicht van de prijzen. Neem gerust contact op als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

Bel of WhatsApp voor een afspraak

U kunt bellen of WhatsAppen om een afspraak te maken voor permanente ontharing. Dit doet u naar 06-82892497. Ook bij vragen mag u gerust contact opnemen.

Dinez ontharing

Bekijk ook

Tanden bleken

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by