Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Carbon Laser Peeling

Waarom carbon laser peeling?

Carbon laser peeling wordt steeds populairder. Deze vorm van peeling wordt gedaan met een speciale medische koolstof houdende crème, wat zorgt voor een zuiveringsproces in en op de huid. Zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid worden door de carbon laser gestimuleerd. Dit verhoogt de collageenproductie. Carbon peeling is zeer effectief in het verminderen van kleine rimpels, acne, littekentjes, grove poriën en het herstellen van een vette huid. Is dit wat voor u? Maak een afspraak bij Dinez voor carbon laser peeling.

Carbon laser peeling Leeuwarden
Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Carbon peeling behandeling

Allereerst wordt de huid gereinigd. Vervolgens wordt de carbon crème gelijkmatig over uw huid aangebracht met een kwastje. Wanneer de crème gedroogd is, wordt deze er met de laser als het ware ‘afgeschoten’. Hiermee verwijderen we niet alleen de koolstof houdende crème van de huid, maar ook talg en andere onzuiverheden. Carbon laser peeling is een diepe reiniging van uw huid. Na het laseren reinigen we uw gezicht nogmaals. We eindigen met een vochtinbrengende aloë Vera. De gehele behandeling is pijnloos. Het kan wel af en toe een beetje kriebelen.

De voordelen van Dinez

Na één carbon laser peeling behandeling is er al resultaat. De huid zal strakker én zachter aanvoelen. Het vermindert direct onzuiverheden en een vettige huid. Voor het beste resultaat adviseren we een kuur te nemen van drie behandelingen. Tussen de behandelingen zitten tussenpozen van twee tot drie weken. Wilt u ook carbon peeling uitproberen? Bij Dinez heeft u tijdens de behandeling een fantastisch uitzicht op het water met langsvarende bootjes.

Daarnaast profiteert u onder andere van:

 • Eerlijk advies
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Beste apparatuur

De kosten van carbon laser peeling

Wat een carbon laser peeling behandeling kost? Dat hangt af van het oppervlak dat u wilt laten behandelen. Alleen uw gezicht kost bijvoorbeeld €75,-. Wilt u uw gezicht, hals en decolleté laten doen? Dan betaalt u €100,-. Dit zijn prijzen voor één enkele behandeling. Mocht u een kuur willen van drie behandelingen, dan betaalt u voor enkel het gezicht €200,- en voor een combinatie van gezicht, hals en decolleté €275,-. U vindt hier het gehele overzicht van de kosten per behandeling. Neem bij vragen gerust contact op.

Neem contact op en maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor carbon laser peeling? Neem hiervoor gerust contact op met Dinez. Ook bij vragen of voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen. Bel of WhatsApp hiervoor naar 06-82892497.

Carbon laser peeling Leeuwarden

Bekijk ook

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Tanden bleken

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by