Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tattoo verwijderen Sneek

Een tattoo laten verwijderen in de buurt van Sneek

U kunt verschillende redenen hebben om een tattoo te willen verwijderen in de omgeving van Sneek. Misschien bent u een keer op vakantie geweest naar het buitenland en heeft u daar in een impulsief moment een tatoeage laten zetten waar u niet meer gelukkig mee bent? Of heeft u jaren geleden toen u met uw ex samen was zijn of haar naam laten tatoeëren en heeft u hier nu spijt van? Gelukkig is het tegenwoordig heel eenvoudig om een tatoeage te laten weglaseren. Bij Dinez kunt u dit laten doen met een ND-Yag laser, een laser die uitermate effectief is in het weglaseren van tattoos. Maak direct een afspraak en ik zal uw tattoo verwijderen in de buurt van Sneek!

Tattoo verwijderen Sneek

Het weglaseren van een tattoo

Wilt u uw tattoo weglaseren in de omgeving van Sneek? Dinez maakt gebruik van een ND-Yag laser. Deze is veilig en geeft geen littekens! Ik kan iedere tattoo verwijderen. Zelfs kleuren tattoos. Enkel de kleuren groen, geel en rood kunnen waarschijnlijk niet helemaal verdwijnen, maar wel voor 85%!

Het gevoel dat het weglaseren van een tatoeage geeft, wordt vaak vergeleken met het gevoel van een elastiekje dat tegen uw huid aanschiet. Voor ieder persoon is dit gevoel verschillend. Het hangt af van uw pijngrens en de plek van de tattoo. Na de behandeling kunt u een beetje een jeukerig of branderig gevoel houden. Dit verdwijnt vanzelf.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Het beste resultaat bij Dinez

Wanneer u een afspraak heeft staan om uw tattoo weg te laseren in de buurt van Sneek, moet u voor de behandeling met een aantal dingen rekening houden. Zes weken voor de behandeling mag u geen zelfbruiningsmiddelen gebruiken, niet onder de zonnebank en niet in de zon komen. Twee dagen voor de behandeling dient u de plek van de tattoo te scheren. Ik neem uitgebreid de tijd voor mijn klanten. Met deze persoonlijke benadering wil ik tot het beste resultaat komen. Door uw tattoo te laten verwijderen bij Dinez profiteert u verder van:

 • De beste apparatuur
 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies
 • Gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur

De prijzen van een tattoo verwijderen in de omgeving van Sneek

U kunt bij mij een naast een tattoo, ook PMU wenkbrauwen laten verwijderen. Voor een tatoeage verwijderen zijn er gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig. Om PMU wenkbrauwen te laten verwijderen kunt u uitgaan van gemiddeld 3 tot 6 behandelingen. De prijs voor het verwijderen van een tattoo is afhankelijk van de grootte van de tatoeage. U vindt hier een overzicht. Informeer gerust bij mij naar de mogelijkheden in de buurt van Sneek.

WhatsApp of bel voor een afspraak

Bent u niet blij meer met uw tatoeage en wilt u hier vanaf? Door te bellen of WhatsAppen naar Dinez kunt u uw tattoo laten verwijderen in de omgeving van Sneek. Ik ben te bereiken via het nummer 06-82892497. Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten over het weglaseren van een tatoeage? Neem gerust contact met mij op!

Dinz permanente ontharing

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by