Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tattoo verwijderen Leeuwarden

Tattoo laten verwijderen in Leeuwarden

Vindt u uw tattoo niet mooi meer en wilt u deze in Leeuwarden laten verwijderen? Misschien omdat u de naam van uw ex getatoeëerd heeft en daar nu spijt van hebt. Of omdat u ergens in het buitenland in een impulsieve bui een tattoo heeft laten zetten waar u nu niet meer gelukkig mee bent. Gelukkig kunt u tegenwoordig eenvoudig uw tatoeage laten verwijderen. Dit doet u het beste bij Dinez. Ik beschik over een ND-Yag laser. Deze laser is zeer effectief in het weglaseren van tattoos. Hij laat geen littekens achter op de huid en is volledig veilig. Wilt u ook uw tattoo laten verwijderen in Leeuwarden? Maak een afspraak met Dinez voor een effectieve behandeling!

Tattoo verwijderen Leeuwarden

Hoe voelt een tattoo weglaseren?

Hoe het voelt om een tattoo weg te laten laseren? Dat is per persoon verschillend. Het gevoel is afhankelijk van de plek waar u de tatoeage heeft zitten en uw eigen pijngrens. Vaak wordt het gevoel van een tattoo verwijderen vergeleken met het gevoel dat u ervaart wanneer er een elastiekje tegen de huid aan schiet.

Is de behandeling in Leeuwarden afgerond? Dan voelt de huid soms een beetje branderig of jeukerig aan. Het verwijderen van een tatoeage is 100% veilig. Bij Dinez bent u verzekerd van een veilige, effectieve en snelle behandeling!

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Is mijn tatoeage te verwijderen?

In principe kan ik iedere tattoo verwijderen in Leeuwarden. Ook wanneer u een kleuren tatoeage heeft, is dit mogelijk. Het enige nadeel van een kleuren tatoeage is dat er een paar kleuren waarschijnlijk niet volledig zullen verdwijnen. Dit komt voor bij de kleuren geel, groen en rood. Heeft u een tattoo met geel, groen of rood erin? Maak u hier zeker niet druk om! Deze kleuren verdwijnen wel voor 85% na het weglaseren!

Waarom Dinez?

Dinez is de beste keuze om een tattoo te laten verwijderen in Leeuwarden. Waarom? Ten eerste is het heel persoonlijk. Voor iedere klant wordt uitgebreid de tijd genomen, zodat iedere behandeling het gewenste resultaat oplevert. U bent bij mij in goede handen. Daarnaast kunt u tijdens de behandeling genieten van een fantastisch uitzicht. Wanneer u in de stoel zit, kijkt u uit op het water waar regelmatig bootjes op varen. Ik ben gespecialiseerd in het weglaseren van tatoeages. Dagelijks ben ik hiermee bezig. Ik kan u hierdoor verzekeren dat het volledig veilig is om een tattoo te laten verwijderen. Wilt u ook dat uw tatoeage succesvol verdwijnt zonder achterblijvende littekens? Ik kan dit voor u regelen! Verder profiteert u bij mij van:

 • Eerlijk advies
 • De beste apparatuur
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Waar u zelf rekening mee moet houden

Heeft u een behandeling in Leeuwarden gepland staan voor het verwijderen van uw tattoo? Zorg er dan zelf voor dat u zes weken voor én na de behandeling geen zelfbruiningsmiddelen gebruikt, dat u niet in de zon komt en dat u niet onder de zonnebank gaat. Daarbij moet u de plek van de tatoeage twee dagen voor de behandeling scheren.

De kosten van een tattoo verwijderen in Leeuwarden

De kosten van het laten weglaseren van een tatoeage zijn afhankelijk van de behandeling. Niet alle tattoos zijn namelijk even groot. Als u een grotere tattoo wilt verwijderen, kost dit u automatisch ook meer. Voor het laten verwijderen van een tattoo in Leeuwarden vindt u hier een overzicht van de prijzen. Het is ook mogelijk om PMU wenkbrauwen te laten verwijderen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Over het algemeen zijn er tussen de acht en tien behandeling nodig om een tattoo succesvol weg te laseren. Voor PMU wenkbrauwen gelden drie tot zes behandelingen. Het is belangrijk om voldoende rust te nemen tussen de behandelingen. Het advies is minimaal acht weken tussen iedere behandeling. Hierdoor heeft het lichaam genoeg tijd om goed te kunnen herstellen en de vrijgekomen inkt op een natuurlijke wijze af te voeren. Dit geeft het beste resultaat. Natuurlijk probeer ik uw tattoo te verwijderen in zo min mogelijk behandelingen. Daarentegen mag snelheid nooit ten koste gaan van een goed eindresultaat. Wilt u meer weten over het weglaseren van een tattoo in Leeuwarden? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u om welke reden dan ook uw tatoeage laten weglaseren? Neem contact op met Dinez om een afspraak te maken voor het verwijderen van uw tattoo in Leeuwarden. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Ook dat kan! Ik vertel u graag meer over het weglaseren van tatoeages en neem uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op door te bellen of WhatsAppen naar 06-82892497. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@dinez.nl. U vindt Dinez aan de Einsteinweg 4b. Ik zorg ervoor dat u binnen de kortste keren van die ongewenste tatoeage af bent!

Dinz permanente ontharing

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by