Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tattoo verwijderen Friesland

Tattoo verwijderen in Friesland met effectieve laser

Wilt u uw tattoo laten verwijderen in Friesland? Hier kunt u verschillende redenen voor hebben. Misschien heeft u de naam van uw ex laten tatoeëren, maar heeft u nu het uit is daar spijt van. Ook kan het zijn dat u op vakantie in het buitenland in een impulsieve bui een tatoeage heeft laten zetten waar u nu absoluut niet gelukkig meer mee bent. Wat de precieze reden ook is, bij Dinez kunt u uw tattoo laten weglaseren met de effectieve ND-Yag laser. Maak een afspraak en ik help u uw tattoo te verwijderen in Friesland.

Tattoo weglaseren met een ND-Yag laser

Bij het weglaseren van uw tatoeage in Friesland maak ik gebruik van een ND-Yag laser. Het is bewezen dat deze laser veilig werkt en geen littekens oplevert. Hiermee kan ik eenvoudig uw tattoo verwijderen. Ook wanneer u een kleuren tattoo heeft.

De kleuren rood, geel en groen kunnen waarschijnlijk niet geheel verwijderd worden. Deze kleuren verdwijnen wel voor 85%! Het is belangrijk dat u zes weken voor de behandeling niet in de zon komt, geen zelfbruiningsmiddelen gebruikt en ook niet onder de zonnebank gaat. Daarbij dient u de plek van de tatoeage twee dagen voor de behandeling te scheren.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Tattoo verwijderen in Friesland bij Dinez

Veel mensen vragen zich van tevoren af hoe het voelt om een tattoo te laten verwijderen. Dit gevoel is afhankelijk van uw pijngrens en de plek van de tatoeage. Er wordt vaak de vergelijking gemaakt met een elastiekje dat tegen uw huid schiet. Na de behandeling ontstaat er soms een beetje een branderig of jeukerig gevoel. Dit is heel normaal en verdwijnt vanzelf. Ik neem tijdens iedere behandeling in Friesland uitgebreid de tijd voor u. Niet voor niets staat Dinez bekend om een persoonlijke benadering. Naast dat ik er alles aan doe om tot het gewenste resultaat te komen, profiteert u ook van:

  • De beste apparatuur
  • Laagdrempelig
  • Gecertificeerd
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Eerlijk advies

Tatoeage verwijderen kosten

Er zijn meerdere behandelingen nodig om een tatoeage effectief te verwijderen. Gemiddeld staan hier 8 tot 10 behandelingen voor. Wanneer u PMU wenkbrauwen wilt laten verwijderen, heeft u hier gemiddeld 3 tot 6 behandelingen voor nodig. De prijs behorende bij het verwijderen van PMU wenkbrauwen bedraagt €75,-. Bij het verwijderen van een tatoeage is de prijs afhankelijk van de grootte van uw tattoo. Klik hier voor het overzicht. Ik geef u graag meer informatie over de mogelijkheden in Friesland. Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op en maak een afspraak

Bij vragen, voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het beste telefonisch contact opnemen. U kunt mij WhatsAppen of bellen via 06-82892497. Wilt u ook van uw tatoeage af? Bij mij laat u eenvoudig uw tattoo verwijderen in Friesland!

Dinz permanente ontharing

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by