Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tattoo verwijderen Drachten

Uw ongewenste tattoo verwijderen in de buurt van Drachten

Heeft u een tattoo laten zetten in de omgeving van Drachten die u liever wilt verwijderen? Misschien heeft u jaren geleden de naam van uw ex getatoeëerd, maar daar nu spijt van. Of heeft u in een impulsieve bui op vakantie een tattoo laten zetten, maar bent u daar nu niet meer gelukkig mee. Wat de reden ook is, het is tegenwoordig erg eenvoudig om een tatoeage te laten verwijderen. Bij Dinez doe ik dat met een ND-Yag laser, een laser die zeer effectief is in het weghalen van een tattoo. De ND-Yag laser is veilig en laat geen littekens achter op de huid. Maak een afspraak en laat direct uw tattoo verwijderen in de buurt van Drachten.

Tattoo verwijderen Drachten

Een tattoo weglaseren

Het is mogelijk om iedere tattoo te laten verwijderen. Ook wanneer u een kleuren tattoo heeft laten zetten in de omgeving van Drachten. Er zijn echter wel een paar kleuren die waarschijnlijk niet helemaal zullen verdwijnen. Dit zijn groen, geel en rood. Maar maak u niet druk, deze kleuren verdwijnen wel voor 85%!

Hoe het voelt om een tattoo weg te laseren is afhankelijk van de plek van uw tatoeage en uw eigen pijngrens. Vaak wordt de vergelijking gemaakt met het gevoel dat u krijgt van een elastiekje dat tegen de huid aan schiet. Wanneer de behandeling klaar is, kunt u een jeukerig of branderig gevoel ervaren.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Tattoo verwijderen in de omgeving van Drachten bij Dinez

Waarom u uw tattoo het beste laat verwijderen bij Dinez? U wordt bij mij altijd persoonlijk benaderd. Voor iedere behandeling neem ik ruim de tijd om het gewenste resultaat te behalen. Belangrijk is dat u zelf 6 weken voor en na de behandeling de zon, de zonnebank en zelfbruiningsmiddelen vermijd. Ook wil ik u vragen de plek van de tatoeage 2 dagen voor de behandeling te scheren. Woont u in de buurt van Drachten en wilt u uw tattoo weglaseren? U profiteert bij mij van de volgende voordelen:

 • Gratis parkeren voor de deur
 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies
 • Gecertificeerd
 • Beste apparatuur

Tatoeage verwijderen: wat kost het?

Tattoos komen voor in verschillende groottes. Daarom verschilt de prijs van een tattoo verwijderen per behandeling. Hoe groot is uw tatoeage in de buurt van Drachten? U vindt hier het overzicht van de bijbehorende prijzen. Er zijn gemiddeld tussen de 8 en 10 behandelingen nodig om een tattoo succesvol te verwijderen. Mocht u PMU wenkbrauwen willen weglaseren, dan zijn hier 3 tot 6 behandelingen voor nodig.

Plan een afspraak in!

Plan een afspraak in bij Dinez om uw tattoo te laten verwijderen in de omgeving van Drachten. U kunt hiervoor WhatsAppen of bellen. Het nummer waarop u mij bereikt is 06-82892497. Heeft u nog vragen over het weglaseren van een tattoo? Of wilt u hier meer over weten? Neem ook dan gerust contact met mij op.

Dinz permanente ontharing

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by