Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tattoo verwijderen Dokkum

Laat eenvoudig uw tattoo verwijderen in de omgeving van Dokkum

Er zijn meerdere redenen op te noemen om een tattoo te laten verwijderen in de buurt van Dokkum. Van de naam van uw ex tot een impulsieve tatoeage op vakantie. Wat de reden ook is, als u er niet meer gelukkig mee bent is het logisch dat u de tatoeage wilt weglaseren. Dit is tegenwoordig erg eenvoudig. Dinez maakt gebruik van een zeer effectieve ND-Yag laser. Deze laser is niet alleen veilig, maar laat ook geen littekens achter! Om uw tattoo te laten verwijderen in de omgeving van Dokkum kunt u het beste naar Dinez!

Tattoo verwijderen Dokkum

Het weglaseren van een tatoeage

Overweegt u uw tatoeage weg te laten halen in de buurt van Dokkum? Veel mensen vragen zich af hoe het voelt om een tattoo te verwijderen. Dit gevoel hangt af van de plak waar uw tatoeage zich bevindt en van uw pijngrens. Het gevoel wordt over het algemeen vergeleken met een elastiekje dat tegen de huid schiet.

U kunt na de behandeling een beetje een branderig of jeukerig gevoel ervaren. Dit gevoel is heel normaal. Ik kan iedere tattoo weglaseren, zowel kleuren tattoos als tattoos zonder kleur. Wanneer u een kleuren tattoo met rood, geel of groen heeft, is het belangrijk om te weten dat deze kleuren waarschijnlijk niet geheel verdwijnen, maar wel voor 85%!

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Ik neem geruime tijd voor uw behandeling

Voor iedere klant en bij iedere behandeling neem ik ruim de tijd uit om het gewenste resultaat te behalen. Ik sta bekend om een persoonlijke benadering. Wanneer u bij mij een tattoo laat verwijderen, verzoek ik u 6 weken voor en na de behandeling niet in de zon te komen, niet onder de zonnebank te gaan en geen zelfbruiningsmiddelen te gebruiken. Heeft u een afspraak gemaakt in de buurt van Dokkum? Scheer dan 2 dagen voor de behandeling de plek van de tatoeage. U profiteert bij mij van de volgende voordelen:

 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Eerlijk advies
 • Beste apparatuur

Wat betaal ik voor een tatoeage verwijderen?

Wat u betaalt voor het verwijderen van een tattoo verschilt per behandeling. Dit hangt af van de grootte van uw tatoeage. U vindt hier een overzicht van de prijzen die ik hanteer. Om een tattoo effectief te verwijderen, zijn er tussen de 8 en 10 behandelingen nodig. Het is ook mogelijk om PMU wenkbrauwen bij mij te laten verwijderen. Hier staan gemiddeld 3 tot 6 behandelingen voor. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tattoo weglaseren in de omgeving van Dokkum? Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Laat uw tattoo verwijderen bij Dinez

Om van die ongewenste tatoeage af te komen, kunt u een afspraak maken bij Dinez voor het verwijderen van uw tattoo. Woont u in Dokkum of omgeving en wilt u uw tattoo laten weglaseren? Bel of WhatsApp mij naar 06-82892497. U kunt mij ook bij vragen bellen of WhatsAppen. Ik geef u graag meer informatie.

Dinz permanente ontharing

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by