Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tanden bleken Sneek

Tanden bleken in de buurt van Sneek voor witte tanden

Laat uw tanden bleken in de omgeving van Sneek en binnen een mum van tijd heeft u weer stralend witte tanden. Wilt u ook af van die onzekerheid over uw gebit? Ik zorg ervoor dat u weer durft te lachen! Ik heb de juiste kennis om uw tanden witter te maken. Terwijl ik bezig ben met de behandeling, kunt u genieten van het uitzicht. Vanuit de behandelstoel heeft u namelijk uitzicht op het water met regelmatig langsvarende bootjes. Maak een afspraak bij Dinez om uw tanden te laten bleken in de buurt van Sneek.

Tanden bleken Sneek

Maak uw tanden witter

Wilt u ook wittere tanden? Hoe wit uw tanden worden, is afhankelijk van een aantal factoren. Uw eigen tandkleur, de mate van verkleuring en het aantal sessies bepalen hoeveel tinten lichter uw tanden precies kunnen worden. Ik kan dit dus ook niet vooraf bepalen.

Ik maak tijdens de behandeling gebruik van een bleekgel die door tandheelkundige professionals is ontwikkeld. Ik breng de bleekgel aan op uw tanden, zodat ik vervolgens met behulp van de bleeklamp de verkleuringen weg kan halen. Deze gel bevat geen dierlijke producten en is daarnaast dierproefvrij en peroxide vrij. Met deze behandeling kan ik op natuurlijke en pijnloze wijze uw tanden bleken in omgeving Sneek!

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Gecertificeerd tanden bleken in de buurt van Sneek

Dankzij mijn certificaat als tandcosmeticus weet ik met tanden bleken het gewenste resultaat te behalen. Ik heb sinds april 2020 dit certificaat in mijn bezit. Het certificaat is bij de enige opleider in Nederland met een tandheelkundige achtergrond behaald, namelijk X-treme smile®. Ik weet hoe ik op een veilige en pijnloze manier uw tanden witter kan maken. Daarbij is mijn benadering heel persoonlijk. Ik trek altijd veel tijd uit voor mijn klanten. Bent u op zoek naar een goede tanden bleker in omgeving Sneek? U profiteert bij mij van de voordelen:

 • Eerlijk advies
 • Gecertificeerd
 • Laagdrempelig
 • Beste apparatuur
 • Gratis parkeren voor de deur

De prijs van bleken

De kosten van tanden bleken verschillen per behandeling. U kunt kiezen voor een standaard behandeling, extreme behandeling, V.I.P. behandeling of een opfrisbehandeling. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden in de buurt van Sneek of bekijk de prijslijst.

Bel Dinez voor een afspraak

Woont u in de omgeving van Sneek en wilt u uw tanden laten bleken? Bel of Whatsapp Dinez om een afspraak te maken. U bereikt mij via 06-82892497. Ook bij vragen sta ik voor u klaar. Ik vertel u graag meer over het bleken van tanden.

Tanden bleken voor en na Sneek

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by