Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tanden bleken Leeuwarden

Uw tanden witter maken

Bij Dinez kunt u op natuurlijke en pijnloze wijze uw tanden laten bleken in Leeuwarden. Binnen de kortste keren geniet u weer van stralend witte tanden. U hoeft niet meer onzeker te zijn over uw gebit. Durf uw lach te laten zien. Ik heb de juiste kennis om een gewenst resultaat te bereiken. Daarbij kunt u tijdens de behandeling genieten van een fantastisch uitzicht. Vanuit de stoel kijkt u uit op het water, waar verschillende bootjes langsvaren. Laat uw tanden witter maken en maak een afspraak voor tanden bleken in Leeuwarden!

Tanden bleken Leeuwarden

Tanden laten bleken in Leeuwarden

U wilt uw tanden witter laten maken. Dit kan door uw tanden te bleken bij Dinez in Leeuwarden. Hoe wit uw tanden zullen zijn na de behandeling is niet van tevoren te bepalen. Hoeveel tinten lichter uw tanden worden is afhankelijk van de mate van verkleuring van uw tanden, uw eigen tandkleur en het aantal sessies.

Tijdens de behandeling wordt er een bleekgel op uw tanden aangebracht. Vervolgens worden de verkleuringen met behulp van een bleeklamp uit uw tanden gehaald. Er wordt een bleekgel gebruikt die door tandheelkundige professionals ontwikkeld is. Deze bleekgel bevat geen dierlijke producten, is dierproefvrij en peroxide vrij. Wij zorgen er op natuurlijke en pijnloze manier voor dat uw tanden witter worden.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

De voor- en nadelen van bleken

Door uw tanden te laten bleken, wordt de kleur een paar tinten lichter. Uw tanden zien er niet alleen minder geel uit, maar ook schoner en frisser. Daarnaast worden andere verkleuringen of beschadigen minder zichtbaar. Het nadeel van het bleken is dat het iedere 2 of 3 jaar herhaald moet worden voor een blijvend effect. Na verloop van tijd kunnen nieuwe verkleuringen ontstaan. Vooral wanneer u rookt of regelmatig koffie drinkt.

Gecertificeerd in tanden bleken

Ik heb in april 2020 mijn certificaat als tandcosmeticus behaald bij de opleider X-treme smile®. Zij zijn de enige opleider in Nederland met een tandheelkundige achtergrond. De kennis die ik hier heb opgedaan zorgt ervoor dat ik in staat ben om op een veilige en pijnloze manier tanden te bleken in Leeuwarden. Daarbij neem ik voor iedere klant écht de tijd. U bent van een persoonlijke benadering verzekerd. Hiermee wil ik altijd tot het gewenste resultaat komen.

Verder zijn de voordelen:

 • Beste apparatuur
 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Gecertificeerd

Tanden bleken: de kosten

U kunt kiezen uit verschillende behandelingen voor het tanden bleken. De prijs verschilt per behandeling en is afhankelijk van de duur van de behandeling. Wilt u een standaard behandeling? Dit kost €100,- en duurt 3 keer 15 minuten. U kunt ook kiezen voor een extreme behandeling van €125,- van 4 keer 15 minuten of een V.I.P. behandeling van €150,- van 5 keer 15 minuten. Ook is het mogelijk om enkel een opfris behandeling te doen. U betaalt dan €60,- voor 2 keer 10 minuten.

Naast deze behandelingen, bieden wij ook producten aan om uw tanden witter te maken. U kunt een Pearl white tandpasta sensitive kopen, een Pearl white tandpasta advanced of een Bleekpen To Go. De prijs hiervan is €15 per stuk.

Wilt u graag iemand een bleekbehandeling in Leeuwarden cadeau doen? Voor ieder gewenst bedrag is er een cadeaubon verkrijgbaar.

Bleekpen To Go

Met de Bleekpen To Go kunt u waar en wanneer u dat wilt uw tanden bijwerken. Dit is perfect wanneer u al een keer uw tanden hebt laten bleken en u de daarna opgelopen verkleuringen eenvoudig wilt wegwerken. Ook de Bleekpen To Go is verkrijgbaar in onze salon in Leeuwarden.

Pearl white sensitive

Naast dat u uw tanden laat bleken, kunt u meer doen om uw tanden witter te maken. Gebruik hiervoor de Pearl white sensitive tandpasta. De tandpasta Pearl white sensitive is geschikt voor gevoelige tanden. Het bevat fluoride. Naast dat Pearl white sensitive dezelfde bescherming geeft als uw normale tandpasta, zorgt het ervoor dat kleurstoffen actief worden afgebroken. Het is de perfecte tandpasta die uw tanden daadwerkelijk witter maakt en witter houdt. U vindt deze tandpasta in onze salon in Leeuwarden.

Pearl white advanced

Ook de tandpasta Pearl white advanced zorgt voor wittere tanden. Het geeft dezelfde bescherming en breekt kleurstoffen actief af.

Het verschil met de Pearl white sensitive is dat de Pearl white advanced géén fluoride bevat. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, in onze salon in Leeuwarden zijn beide producten verkrijgbaar

Maak een afspraak voor wittere tanden

Wilt u ook weer wittere tanden en een stralende lach? Maak een afspraak met Dinez om uw tanden te laten bleken. Dit doet u snel en eenvoudig door te bellen of te WhatsAppen naar 06-82892497. U kunt ook een mail sturen naar info@dinez.nl. Neem ook bij vragen of voor meer informatie gerust contact op. Dinez is gelegen aan de Einsteinweg 4b in Leeuwarden.

Tanden bleken voor en na

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by