Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tanden bleken Friesland

Pijnloos tanden bleken in Friesland

Wilt u op een pijnloze en natuurlijke manier uw tanden laten bleken in Friesland? Dan is Dinez de beste keuze voor u! Ik zorg er binnen de kortste keren voor dat u weer stralend witte tanden heeft, zodat u niet langer meer onzeker hoeft te zijn over uw gebit. Uw lach is er om te laten zien! Voor wittere tanden kunt u het beste een afspraak maken bij Dinez om uw tanden te laten bleken in Friesland!

Tanden bleken Friesland

Ik maak uw tanden witter

Door uw tanden te laten bleken, maak ik uw tanden een paar tinten lichter. Hoeveel lichter uw tanden worden, kan ik niet vooraf zeggen. Dit is afhankelijk van het aantal sessies, de mate van verkleuring en uw eigen tandkleur.

De behandeling vindt plaats in Friesland. Ik breng allereerst een bleekgel aan op uw tanden, zodat ik vervolgens de verkleuringen met behulp van een bleeklamp uit uw tanden kan halen. De bleekgel die ik gebruik is ontwikkeld door tandheelkundige professionals en bevat geen dierlijke producten, is peroxide vrij en dierproefvrij.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Voor- en nadelen van bleken?

Het voordeel van tanden bleken is dat uw tanden niet alleen minder geel ogen, maar ook frisser en schoner. Verkleuringen of beschadigingen zijn minder zichtbaar. Echter zit er ook een nadeel aan. U moet het bleken regelmatig herhalen. Voor een blijvend effect wordt iedere 2 tot 3 jaar een nieuwe behandeling aangeraden. Na verloop van tijd ontstaan er namelijk weer nieuwe verkleuringen. Dit komt sneller voor wanneer u regelmatig koffie drinkt of wanneer u rookt. Ik geef u graag meer informatie over de voor- en nadelen van een bleekbehandeling in Friesland.

Gecertificeerd als tandcosmeticus

Sinds april 2020 ben ik gecertificeerd als tandcosmeticus. Ik heb dit certificaat behaald bij de opleider genaamd X-treme smile®, beter bekend als de enige opleider in Nederland met een tandheelkundige achtergrond. Dankzij dit certificaat beschik ik over de kennis om veilig en pijnloos uw tanden te bleken in Friesland. Ik neem voor al mijn klanten ruim de tijd. Met deze persoonlijke benadering wil ik altijd tot een gewenst resultaat komen. Verder zijn de voordelen van Dinez:

 • Gratis parkeren voor de deur
 • Eerlijk advies
 • Gecertificeerd
 • Beste apparatuur
 • Laagdrempelig

Tanden bleken kosten

Ik bied een aantal verschillende behandelingen aan voor tanden bleken. De kosten hiervan verschillen per behandeling. U heeft de keuze uit een standaard behandeling, een extreme behandeling of een V.I.P. behandeling. Een standaard behandeling duurt 3 keer 15 minuten, een extreme behandeling 4 keer 15 minuten en een V.I.P. behandeling 5 keer 15 minuten. Heeft u enkel een opfrisbehandeling nodig? Ook dat kan! Daarnaast verkoop een Pearl white sensitive tandpasta, een Pearl white advanced tandpasta en een Bleekpen To Go. De voordelige tarieven staan vermeld in de prijslijst. Daarnaast kunt u bij mij een cadeaubon halen voor ieder gewenst bedrag.

Bleekpen To Go

Wilt u waar en wanneer u dat wilt uw tanden bij kunnen werken? De Bleekpen To Go maakt dit mogelijk! Vooral wanneer u al eens uw tanden heeft laten bleken in Friesland, biedt de Bleekpen To Go een uitkomst. U kunt de daarna opgelopen verkleuringen weer eenvoudig wegwerken. De Bleekpen To Go is verkrijgbaar in mijn salon.

Pearl white sensitive tandpasta

U kunt zelf ook meer doen om uw tanden witter te maken, naast dat u uw tanden bij mij laat bleken. In mijn salon in Friesland vindt u namelijk de Pearl white sensitive tandpasta. Deze tandpasta bevat fluoride en is geschikt voor gevoelige tanden.

De Pearl white sensitive tandpasta maakt uw tanden niet alleen witter, maar houdt ze ook daadwerkelijk witter. Dit komt doordat deze tandpasta net als uw normale tandpasta een goede bescherming geeft, maar daarnaast ook actief kleurstoffen afbreekt.

Pearl white advanced tandpasta

De Pearl white advanced tandpasta lijkt wel een beetje op de Pearl white sensitive tandpasta. Ook de Pearl white advanced tandpasta geeft dezelfde bescherming als uw gewone tandpasta en zorgt voor een actieve afbraak van kleurstoffen. Naast het bleken van uw tanden, maakt deze tandpasta uw tanden dus ook witter.

Het verschil is dat de Pearl white advanced tandpasta in tegenstelling tot de Pearl white sensitive tandpasta géén fluoride bevat. Ik help u graag in mijn salon in Friesland bij het vinden van de tandpasta die bij u past.

Maak een afspraak voor tanden bleken in Friesland

Voor een stralende lach kunt u het beste naar Dinez aan de Einsteinweg 4b in Leeuwarden. Door uw tanden te bleken in Friesland zorg ik ervoor dat u weer mooie witte tanden krijgt. U kunt een afspraak maken door mij te bellen of te WhatsAppen. Mijn nummer is 06-82892497. Het is ook mogelijk om mij per mail te bereiken. Hiervoor mailt u naar info@dinez.nl. Neem bij vragen of voor meer informatie ook gerust contact op. Ik vertel u graag meer over tanden bleken.

Tanden bleken voor en na

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by