Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tanden bleken Drachten

Wittere tanden door tanden bleken in de buurt van Drachten

Door uw tanden te laten bleken in de omgeving van Drachten krijgt u weer stralend witte tanden. Dinez maakt uw tanden witter op een natuurlijke en pijnloze manier. Ik beschik over een grote hoeveelheid kennis en lever hierdoor het gewenste resultaat. Daarbij heeft u tijdens een behandeling bij Dinez ook nog eens een prachtig uitzicht. Terwijl u in de stoel zit kijkt u rechtstreeks uit op het water. Regelmatig varen er verschillende bootjes langs. Wilt u ook niet langer meer onzeker zijn over uw gebit? Wilt u het ook weer aandurven om uw glimlach te laten zien? Maak een afspraak en laat uw tanden bleken in de buurt van Drachten!

Tanden bleken Drachten

Hoe worden tanden witter gemaakt?

Uw tanden worden witter gemaakt met behulp van een bleekgel en een bleeklamp. Allereerst wordt de bleekgel op uw tanden aangebracht om vervolgens middels een bleeklamp de verkleuringen uit uw tanden weg te nemen. De bleekgel die ik gebruik, is door tandheelkundige professionals ontwikkeld.

Het bevat geen dierlijke producten, is peroxide vrij én dierproefvrij. Hoeveel witter uw tanden worden, is afhankelijk van de mate van verkleuring van uw tanden, de eigen tandkleur en het aantal sessies dat u neemt. Ik kan dus niet vooraf bepalen hoeveel tinten lichter uw tanden worden met tanden bleken. Woont u in de omgeving van Drachten en wilt u ook wittere tanden? Maak een afspraak en kom langs!

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Tanden bleken in de buurt van Drachten bij Dinez

Ik ben in het bezit van een certificaat als tandcosmeticus. Deze heb ik in april 2020 behaald bij X-treme smile®, de enige opleider in Nederland met een tandheelkundige achtergrond. Ik neem voor iedere klant uitgebreid de tijd om zo iedere behandeling te laten slagen. Een persoonlijke benadering is voor mij belangrijk. U vindt Dinez in Leeuwarden, om de hoek bij Drachten dus. De voordelen zijn:

 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies
 • Gecertificeerd
 • Beste apparatuur
 • Gratis parkeren voor de deur

Het prijskaartje van tanden bleken

U woont in Drachten en wilt graag uw tanden witter laten maken. Hierbij kunt u uit verschillende behandelingen kiezen. De kosten van het tanden bleken hangen af van de behandeling. U kunt bijvoorbeeld een standaard behandeling nemen. Deze duurt 3 keer 15 minuten. Wilt u hier meer over weten? Bekijk de tarieven hier of neem gerust contact op en ik vertel u meer over de mogelijkheden.

Neem contact op voor een afspraak

Woont u in de buurt van Drachten en wilt u ook weer wittere tanden? Maak dan een afspraak bij Dinez om uw tanden te laten bleken en binnen een mum van tijd geniet u weer van een stralende lach. U kunt een afspraak maken door te WhatsAppen of bellen naar 06-82892497. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u contact met mij opnemen.

Tanden bleken voor en na Drachten

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by