Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tanden bleken Dokkum

Tanden bleken in de buurt van Dokkum voor een witte lach

Bij Dinez laat u op natuurlijke en pijnloze wijze uw tanden bleken in de omgeving van Dokkum. Wilt u ook in een mum van tijd weer een stralend witte lach? Wilt u ook weer durven te lachen en van die nare onzekerheid af? Plan een afspraak in bij Dinez. Vanuit de stoel heeft u fantastisch uitzicht op het water. U ziet hier regelmatig bootjes langsvaren. Kom voor wittere tanden naar Dinez en ik zal uw tanden bleken in de buurt van Dokkum.

Tanden bleken Dokkum

Hoe wit worden mijn tanden?

Wilt u uw tanden witter laten maken in de omgeving van Dokkum? Het is niet voor de behandeling te zeggen hoe wit uw tanden worden. Dit ligt aan het aantal sessies, de mate van de verkleuring en uw eigen tandkleur. Ik gebruik een bleekgel tijdens het tanden bleken, die ontwikkeld is door tandheelkundige professionals.

De gel is niet alleen dierproefvrij, maar ook peroxide vrij en het bevat geen dierlijke producten. De gel wordt op uw tanden aangebracht om vervolgens met behulp van een bleeklamp de verkleuringen uit uw tanden te laten verdwijnen.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Redenen om te kiezen voor Dinez

U wilt een zo goed mogelijk resultaat wanneer u uw tanden laat bleken. Door uitgebreid de tijd voor u te nemen, wil ik het gewenste resultaat behalen. Ik ben van de persoonlijke benadering en beschik over de benodigde kennis om uw tanden witter te maken. Dit doe ik op veilige en pijnloze wijze. Niet voor niets heb ik mijn certificaat als tandcosmeticus behaald bij de enige opleider in Nederland met een tandheelkundige achtergrond, namelijk X-treme smile®. Wanneer u in de buurt van Dokkum woont, is Dinez de beste keuze om uw tanden witter te laten maken. De voordelen zijn:

 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Beste apparatuur
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Gecertificeerd

Wat kost de behandeling?

U kunt kiezen uit verschillende tanden bleek behandelingen in omgeving Dokkum. De kosten verschillen per behandeling. Ik bied een standaard behandeling, een extreme behandeling, een V.I.P. behandeling en een opfrisbehandeling aan. Bekijk de prijslijst of neem gerust contact op.

Laat uw tanden bleken in de buurt van Dokkum

Om uw tanden te laten bleken in omgeving Dokkum, kunt u een afspraak maken bij Dinez. Voor een stralend witte lach belt of WhatsAppt u naar 06-82892497. Wilt u meer weten over tanden bleken, de kosten of heeft u nog andere vragen? Ook hiervoor kunt u mij telefonisch bereiken.

Tanden bleken voor en na Dokkum

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by