Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tanden bleken Burgum

Beste resultaat tanden bleken in de buurt van Burgum

Door uw tanden te laten bleken in de omgeving van Burgum neemt u alle onzekerheden die u over uw gebit heeft direct weg. U kunt weer zelfverzekerd uw glimlach aan de wereld laten zien. Wilt u dit ook? Bij Dinez worden uw tanden witter gemaakt op natuurlijke en pijnloze wijze. Ik beschik over de kennis en kunde om het gewenste resultaat te leveren. Tijdens uw behandeling heeft u een prachtig uitzicht vanuit de stoel op het water met daarop langsvarende bootjes. Maak vandaag nog een afspraak om uw tanden te laten bleken in de buurt van Burgum en u geniet binnen de kortste keren weer van een stralend witte lach!

Tanden bleken Burgum

Tanden witter maken met speciale bleekgel

Met behulp van een speciale bleekgel kan ik uw tanden witter maken. Deze bleekgel is ontwikkeld door tandheelkundige professionals en is peroxide vrij, bevat geen dierlijke producten en is dierproefvrij. Nadat ik de bleekgel op uw tanden heb aangebracht, kan ik met een bleeklamp de verkleuringen uit uw tanden halen.

In welke mate uw tanden witter worden, is afhankelijk van het aantal behandelingen, uw tandkleur en de mate van verkleuring. Dit is dus niet van tevoren vast te stellen. Wilt u ook wittere tanden in de buurt van Burgum? Ik ben gecertificeerd in tanden bleken!

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Gecertificeerd tanden laten bleken in de omgeving van Burgum

Sinds april 2020 bezit ik mijn tandcosmeticus certificaat. Dit certificaat heb ik behaald bij de opleider X-treme smile®. Dit is de enige opleider in Nederland die over een tandheelkundige achtergrond beschikt. Dankzij de kennis die ik hier heb opgedaan, laat ik iedere behandeling in de buurt van Burgum slagen. Ik sta bekend om mijn persoonlijke benadering en neem altijd uitgebreid de tijd voor uw behandeling. De voordelen van tanden bleken bij Dinez zijn:

 • Gecertificeerd
 • Laagdrempelig
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Eerlijk advies
 • Beste apparatuur

De kosten van de behandelingen

U kunt kiezen uit 3 verschillende behandelingen om uw tanden witter te laten maken. Ik bied een standaard behandeling aan, een extreme behandeling en een V.I.P. behandeling voor het tanden bleken. Een standaard behandeling duurt 3 keer, een extreme behandeling duurt 4 keer 15 minuten en een V.I.P. behandeling duurt 5 keer 15 minuten. Het is ook mogelijk om een opfrisbehandeling bij mij te doen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden in omgeving Burgum, kunt u gerust contact opnemen of de prijslijst bekijken.

Plan direct een afspraak in!

Woont u in Burgum of in de omgeving en wilt u uw tanden witter laten maken? Plan een afspraak in bij Dinez voor het tanden bleken en binnen de kortste keren kunt u weer met een stralende lach de deur uit. U kunt een afspraak maken door mij te bellen of te WhatsAppen naar het nummer 06-82892497. Neem ook gerust contact op wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt.

Tanden bleken voor en na Burgum

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by