Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Permanente ontharing Sneek

De meest effectieve permanente ontharing in de buurt van Sneek

U kunt om meerdere redenen kiezen voor permanente ontharing in de omgeving van Sneek. Als man heeft u nooit meer last van haar op ongewenste lichaamsdelen, zoals uw rug. Als vrouw hoeft u nooit meer uw benen te scheren of last te hebben van die akelige rode scheerbultjes rond uw bikinilijn. Haar weg laseren is de oplossing voor deze problemen. Bij Dinez kunt u permanent uw haar laten verwijderen met behulp van een Diode ICE Laser. U ziet vanaf gemiddeld acht behandelingen al een haarreductie tot wel 95%! Wilt u ook een glad lichaam? Maak een afspraak en start direct met het behandelproces voor permanente ontharing in de buurt van Sneek!

Tanden bleken Sneek

Wat u moet weten over de behandeling

U heeft een behandeling gepland om permanent uw haar te laten verwijderen in de omgeving van Sneek. Voorafgaand aan de behandeling geldt dat u 6 weken van tevoren geen epilady of ontharingscrème mag gebruiken. Ook mag u niet harsen of epileren. Minimaal een week voor en na de behandeling mag u geen zonnebank bezoeken en moet u de zon vermijden. Vanaf 48 uur van de behandeling mag u het gebied waar ik uw haar ga weglaseren niet meer scheren. Smeer dit gebied niet in met deodorant, olie of lotion voordat de behandeling plaatsvindt.

Tijdens de behandeling voor permanente ontharing gebruik ik een Diode ICE Laser. Deze is zeer effectief en voor ieder haar- en huidtype geschikt, ook een zongebruinde huid! De behandeling is vrijwel pijnloos en wordt als ontzettend aangenaam ervaren. Dit komt doordat de ICE kop koelt tot -3°C!.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

De voordelen van Dinez op een rij

Wanneer u kiest voor permanente ontharing bij mij, bent u verzekerd van een persoonlijke benadering tijdens de behandeling. Ik neem altijd voor iedere klant ruim de tijd om het gewenste resultaat te bereiken. Daarnaast geniet u van een mooi uitzicht vanuit de stoel. U profiteert bij mij van de voordelen:

 • Gratis parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Gecertificeerd
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig

Permanente ontharing in de buurt van Sneek: de kosten

Wilt u permanent haar verwijderen in de omgeving van Sneek? Ik reken gemiddeld 7 tot 10 behandelingen uit voor effectieve permanente ontharing. De kosten van deze behandelingen zijn afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel. Wilt u enkel het haar onder uw oksels weg laten laseren? Voor een overzicht van de verschillende behandelingen met bijbehorende prijzen klikt u hier.

Maak meteen een afspraak

Wilt u zo snel mogelijk beginnen met de behandeling voor permanente ontharing in de omgeving van Sneek? Maak direct een afspraak door te WhatsAppen of te bellen naar 06-82892497. Bij vragen of voor meer informatie over het weglaseren van haar, mag u ook altijd contact met mij opnemen!

Permanente ontharing Sneek

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by