Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Permanente ontharing Friesland

Meest effectieve permanente ontharing in Friesland

Kom naar Dinez voor de meest effectieve permanente ontharing in Friesland! Dankzij mijn Diode ICE Laser behaal ik na gemiddeld acht behandelingen al een haarreductie tot wel 95%! Zowel voor mannen als voor vrouwen biedt dit een uitkomst. Als man heeft u nooit meer haar op ongewenste lichaamsdelen, zoals op uw rug. Als vrouw ziet u nooit meer die akelige rode scheerbultjes bij uw bikinilijn of hoeft u nooit meer uw benen en oksels te scheren. Maak een afspraak met Dinez en ik zorg voor een effectieve permanente ontharing in Friesland!

Permanente ontharing Friesland

Wat u moet weten over de behandeling

Er zijn een aantal dingen waar u voor de behandeling rekening mee moet houden. U mag voor de behandeling het te behandelen gebied niet insmeren met lotion, deodorant of olie. Ook mag u dit gebied vanaf 48 uur voor de behandeling niet meer scheren en 6 weken voor de behandeling dit gebied niet harsen, epileren of ontharingscrème of epilady op dit gebied gebruiken.

Minimaal een week voor en na uw behandeling mag u niet in de zon of onder de zonnebank. Wanneer de behandeling in Friesland plaatsvindt, zal ik uw haar weglaseren met een Diode ICE Laser. Deze laser werkt voor ieder haar- en huidtype, ook wanneer uw huid zongebruind is. De behandeling is vrijwel pijnloos en zelfs aangenaam, doordat de Diode ICE Laser koelt tot een temperatuur van -3°C.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Haar weg laseren met fantastisch uitzicht

Dinez is de beste keuze wanneer u haar wilt laten weg laseren in Friesland. Ik wil in zo min mogelijk behandelingen het gewenste resultaat behalen. Gemiddeld zijn er 7 tot 10 behandelingen nodig om uw haar effectief permanent te verwijderen. Ik neem voor iedere behandeling voldoende tijd. U bent altijd van een persoonlijke benadering verzekerd. Daarnaast geniet u tijdens de permanente ontharing van een fantastisch uitzicht. Terwijl u in de stoel zit en ik uw haar weg laser, kijkt u rechtstreeks uit op het water waar regelmatig bootjes op varen. Verder zijn de voordelen:

 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Gecertificeerd

Permanente ontharing Friesland: de kosten

De kosten van permanente ontharing lopen sterk uiteen. Allereerst is de prijs afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel. Niet ieder lichaamsdeel heeft namelijk een even groot oppervlak. Ten tweede hangt de prijs af van het aantal lichaamsdelen at u wilt laten behandelen in Friesland. Bekijk de voordelige prijslijst of neem contact met mij op.

Nooit meer haar op ongewenste plekken!

Maak een afspraak voor permanente ontharing in Friesland en u hoeft nooit meer last te hebben van haar op ongewenste plekken! U kunt een afspraak maken door te WhatsAppen of bellen naar 06-82892497. U kunt ook contact met mij opnemen wanneer u graag meer informatie wilt over permanent haar verwijderen.

Permanente ontharing Friesland

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by