Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Permanente ontharing Franeker

Permanente ontharing in de buurt van Franeker voor iedereen

Permanente ontharing is voor iedereen in de buurt van Franeker geschikt. Zowel mannen als vrouwen. Als vrouw zult u nooit meer uw benen hoeven te scheren. Ook hoeft u niet langer last te hebben van die akelige rode scheerbultjes rond uw bikinilijn. Als man kunt u ook haar op ongewenste plekken laten weglaseren, zoals bijvoorbeeld het haar op uw rug. Bij Dinez laat u permanent haar weg laseren dankzij een Diode ICE Laser. U behaalt een haarreductie tot wel 95% na gemiddeld 8 behandelingen! Wacht niet langer en plan een afspraak in voor permanente ontharing in de omgeving van Franeker.

Permanente ontharing Franeker

Voor ieder haar- en huidtype geschikt

De Diode ICE Laser is geschikt voor ieder haar- en huidtype. Heeft u een zongebruinde huid? Ook dan kunt u uw haar permanent laten verwijderen. De kop van de laser koelt tot een temperatuur van -3°C. Hierdoor is de behandeling pijnloos en wordt de permanente ontharing zelfs als aangenaam ervaren in de buurt van Franeker.

Zorg ervoor dat u voor de behandeling het te behandelen gebied niet met deodorant, lotion of olie insmeert. Ook mag u dit gebied vanaf 48 uur voor de behandeling niet scheren. Minimaal een week voor én na het weglaseren mag u niet in de zon of onder de zonnebank komen. Zes weken voor de behandeling mag u het gebied niet harsen, epileren of ontharingscrème of epilady gebruiken.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Meest effectieve permanente ontharing in de buurt van Franeker

De Diode ICE Laser is zeer effectief in het weglaseren van ongewenst haar. Er zijn gemiddeld 7 tot 10 behandelingen nodig om uw haar permanent te verwijderen. Bij Dinez bent u verzekerd van een persoonlijke benadering tijdens de gehele behandeling. Ik trek voldoende tijd uit voor iedere klant, zodat ik het gewenste resultaat kan bereiken. Wilt u ook mijn hulp bij het weglaseren van haar in de omgeving van Franeker? Bij Dinez profiteert u met permanente ontharing van de volgende voordelen:

 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Beste apparatuur
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Gecertificeerd

De kosten van haar weg laseren

Bent u benieuwd naar de kosten van permanent haar weglaseren in de omgeving van Franeker? De prijzen zijn gebaseerd op het lichaamsdeel dat u wilt laten behandelen en het aantal lichaamsdelen dat u wilt laten ontharen. Om de volledige prijslijst te bekijken klikt u hier of neem contact op.

Direct een afspraak maken bij Dinez

Woont u in de buurt van Franeker en wilt u permanent haar laten verwijderen? Maak direct een afspraak voor permanente ontharing bij Dinez door telefonisch contact op te nemen. U kunt zowel WhatsAppen als bellen naar 06-82892497. Heeft u vragen? Neem ook voor meer informatie gerust contact met mij op!

Permanente ontharing Leeuwarden

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by