Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Permanente ontharing Drachten

Waarom permanente ontharing in de buurt van Drachten?

Door permanente ontharing in de omgeving van Drachten heeft u nooit meer last van haar op plekken waar u het liever niet wilt. U hoeft zich nooit meer druk te maken om die akelige rode scheerbultjes die ontstaan bij uw bikinilijn. U hoeft nooit meer uw benen te scheren. Als man bent u af van dat haar op uw rug, of andere ongewenste plekken. Haar weg laseren biedt voor velen een uitkomst. Bij Dinez laat u permanent haar verwijderen met behulp van een Diode ICE Laser. Deze laser is zeer effectief. U behaalt al na gemiddeld acht behandelingen een haarreductie tot wel 95%! Maak dus snel een afspraak bij Dinez voor permanente ontharing in de buurt van Drachten.

Permanente ontharing Drachten

Permanente ontharing in de omgeving van Drachten: de behandeling

Voor de behandeling moet u met een aantal zaken rekening houden in de buurt van Drachten. Vermijd minimaal een week voor en na de behandeling de zon en zonnebank. Zes weken van tevoren mag u niet harsen of epileren en geen epilady of ontharingscrème gebruiken. Vanaf 48 uur voor de behandeling mag u het gebied dat u wilt ontharen niet scheren. Ook mag u dit gebied voor de behandeling niet insmeren met lotion, olie of deodorant.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de Diode ICE Laser. Deze is geschikt voor ieder haar- en huidtype, ook een zongebruinde huid. De ICE Kop koelt tot -3°C, wat de permanente ontharing vrijwel pijnloos en ontzettend aangenaam maakt.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

De effectiviteit van permanent ontharen

Als u in de omgeving van Drachten permanente ontharing wilt laten doen, geniet u bij Dinez tijdens de behandeling van een prachtig uitzicht. U kijkt vanuit de stoel uit op het water, waar verschillende bootjes langsvaren. Verder zijn de voordelen:

 • Gecertificeerd
 • Beste apparatuur
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies

Wat kost haar weg laseren?

Wilt u permanent uw haar laten verwijderen in de buurt van Drachten? Hier zijn gemiddeld tussen de 7 en 10 behandelingen voor nodig. De kosten hangen af van het lichaamsdeel, of de lichaamsdelen, die u wilt ontharen. Kiest u voor permanente ontharing van enkel uw oksels of voor een combinatie van meerdere lichaamsdelen? Bekijk hier de prijslijst of neem gerust contact op.

Maak telefonisch een afspraak

Een afspraak maken voor permanente ontharing in de omgeving van Drachten doet u door te bellen of te WhatsAppen. U kunt mij via 06-82892497 bereiken. Ook voor meer informatie of wanneer u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen. Ik vertel u graag meer over haar weg laseren.

Permanente ontharing Leeuwarden

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by