Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Permanente ontharing Dokkum

Waarom permanente ontharing in de buurt van Dokkum?

Zowel voor mannen als voor vrouwen biedt permanente ontharing in de omgeving van Dokkum een uitkomst. Als man hoeft u zich nooit meer druk te maken over haar op ongewenste plekken, bijvoorbeeld op uw rug. Als vrouw heeft u nooit meer last van akelige rode scheerbultjes bij uw bikinilijn en hoeft u nooit meer uw benen te scheren. Uw haar weg laten laseren is voor al deze zaken dé oplossing! Bij Dinez kunt u door middel van een Diode ICE Laser permanent uw haar laten verwijderen. Met deze laser heeft u na gemiddeld 8 behandelingen al een haarreductie tot wel 95%! Wilt u dit ook? Maak vandaag nog een afspraak met Dinez voor permanente ontharing in de buurt van Dokkum.

permanente ontharing Dokkum

Behandeling met een Diode ICE Laser

U wilt permanent uw haar verwijderen in de omgeving van Dokkum. Bij mij verloopt de permanente ontharing met behulp van een Diode ICE Laser. Deze laser is voor ieder huid- en haartype geschikt. De behandeling is vrijwel pijnloos en wordt zelfs als aangenaam ervaren. Dit komt doordat de ICE kop tot -3°C kan koelen.

Voor de behandeling moet u met een aantal zaken rekening houden. Zo mag u 6 weken voordat de behandeling plaatsvindt het te behandelen gebied niet epileren of harsen en mag u ook geen ontharingscrème of epilady gebruiken. Minimaal een week voor en na de behandeling mag u niet naar de zonnebank of in de zon komen. Vanaf 48 uur voor de behandeling geldt dat u het te behandelen gebied niet meer mag scheren. Ook mag u dit gebied niet insmeren met deodorant, olie of lotion.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Uniek uitzicht tijdens permanente ontharing in de buurt van Dokkum

Terwijl ik uw haar weg laser, heeft u een fantastisch uitzicht vanuit de stoel. U kijkt niet alleen uit op het water, maar er varen ook nog eens regelmatig bootjes langs. Daarnaast streef ik er altijd naar om het gewenste resultaat te behalen in zo min mogelijk behandelingen. Voor permanente ontharing zijn er gemiddeld 7 tot 10 behandelingen nodig. Voor iedere behandeling trek ik voldoende tijd uit, zodat u verzekerd bent van een persoonlijke benadering. Verder zijn de voordelen van Dinez:

 • Gratis parkeren voor de deur
 • Gecertificeerd
 • Beste apparatuur
 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies

Dinez is de beste keuze om haar weg te laseren in de omgeving van Dokkum!

Wat kost haar weg laseren?

Permanent uw haar laten weglaseren in de buurt van Dokkum, wat kost dit? De prijs van permanente ontharing hangt af van het lichaamsdeel dat u wilt behandelen. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de hoeveelheid lichaamsdelen dat u wilt laten ontharen. Neem gerust contact met mij op of bekijk het volledige overzicht van de prijzen hier.

Nooit meer scheren dankzij permanente ontharing!

Dankzij permanente ontharing heeft u nooit meer haar op ongewenste lichaamsdelen. Woont u in of nabij Dokkum en wilt u permanent uw haar verwijderen? Maak een afspraak met Dinez door mij te bellen of te WhatsAppen via 06-82892497. Neem ook gerust contact met mij op als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.

Permanente ontharing Dokkum

Bekijk ook

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by