Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Permanente ontharing Burgum

De effectiefste permanente ontharing in de buurt van Burgum

Voor de effectiefste permanente ontharing in de omgeving van Burgum bent u bij Dinez aan het juiste adres. Ik beschik over een Diode ICE Laser, waarmee ik zeer effectief uw haar kan weglaseren. Ik behaal gemiddeld na 8 behandelingen al een haarreductie tot wel 95%! Gemiddeld zijn er 7 tot 10 behandelingen nodig om uw haar permanent te verwijderen. Ik neem altijd uitgebreid de tijd voor u tijdens een behandeling om u van het beste resultaat te voorzien. Wilt u ook profiteren van mijn persoonlijke benadering? Maak dan snel een afspraak voor permanente ontharing in de buurt van Burgum!

Permanente ontharing Burgum

Belangrijke aandachtspunten bij de behandeling

Wanneer u een behandeling in de buurt van Burgum heeft gepland, moet u van tevoren met een aantal zaken rekening houden. U mag het gebied waar ik haar ga weglaseren niet meer scheren vanaf 48 uur voor de behandeling. Smeer dit gebied ook niet in met olie, lotion of deodorant.

Zorg ervoor dat u minimaal een week voor en na de behandeling de zon en de zonnebank vermijdt. Gebruik 6 weken voor de behandeling geen epilady of ontharingscrème en hars of epileer het te behandelen gebied niet. Zodra de permanente ontharing plaatsvindt, zal ik met een Diode ICE Laser uw haar weglaseren. Dit is vrijwel pijnloos, doordat de laser tot -3°C kan koelen. De behandeling wordt zelfs als aangenaam ervaren!

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Permanente ontharing in de buurt van Burgum voor iedereen

Dinez is de beste keuze wanneer u haar weg wilt laseren in de buurt van Burgum. Voor ieder huid- en haartype is mijn permanente ontharing geschikt. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier gebruik van maken. Wilt u als vrouw nooit meer die akelige rode scheerbultjes rond uw bikinilijn? Of wilt u nooit meer uw benen scheren? Wilt u als man geen haar meer op uw rug of andere ongewenste plekken? Maak een afspraak bij Dinez en profiteer van:

 • Eerlijk advies
 • Beste apparatuur
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur

Een overzicht van de prijzen

Het ene lichaamsdeel heeft een groter oppervlak dan het andere. Om deze reden verschillen de prijzen voor permanente ontharing per lichaamsdeel en voor het aantal lichaamsdelen waarbij u haar wilt weglaseren. Wilt u bijvoorbeeld het haar onder uw oksels permanent verwijderen, of gaat u toch voor meerdere lichaamsdelen? U vindt het volledige overzicht van mijn prijzen in de buurt van Burgum hier.

Maak vandaag nog een afspraak!

Wilt u ook zo snel mogelijk af van haar op ongewenste lichaamsdelen? Maak vandaag nog een afspraak met Dinez voor permanente ontharing in de omgeving van Burgum. U kunt zowel WhatsAppen als bellen naar 06-82892497 om een afspraak te maken. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u mij op dit nummer bereiken.

Permanente ontharing Burgum

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by