Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Carbon laser peeling Leeuwarden

Carbon laser peeling populair in Leeuwarden

Carbon laser peeling neemt de laatste jaren toe in populariteit, ook in Leeuwarden. Het is een vorm van peeling dat met een speciale medische koolstof houdende crème wordt gedaan. Het zorgt voor een zuiveringsproces van de huid, zowel in de huid als op de huid. Carbon peeling stimuleert namelijk de opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid. Dit levert een verhoging van de collageenproductie op. Het is een effectieve manier om acne, littekentjes, kleine rimpels of grove poriën te verminderen of een vette huid te herstellen. Wilt u dit ook uitproberen? Maak voor carbon laser peeling in Leeuwarden een afspraak bij Dinez!

Carbon laser peeling Leeuwarden

Het verloop van de behandeling

Voordat ik begin met carbon laser peeling, reinig ik uw huid. Daarna breng ik de carbon crème gelijkmatig aan op uw huid. Dit doe ik met een kwastje. Als de crème gedroogd is, wordt deze er als het ware ‘afgeschoten’ met de laser. Dit zorgt er niet alleen voor dat de koolstof houdende crème van de huid verwijderd wordt, maar ook talg of andere onzuiverheden.

Carbon peeling reinigt uw huid diep. Wanneer het laseren klaar is, zal ik uw gezicht nogmaals reinigen. Daarna eindig ik met een vochtinbrengende aloë Vera. Tijdens de gehele behandeling in Leeuwarden zult u geen pijn voelen. Het kan enkel een beetje kriebelen.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Na één behandeling al resultaat

Carbon laser peeling in Leeuwarden bij Dinez levert u na één behandeling al resultaat op. Uw huid zal strakker en zachter aanvoelen. Daarnaast vermindert het direct een vettige huid en onzuiverheden. U ziet het beste resultaat bij een kuur van drie behandelingen. Tussen deze behandelingen zitten twee tot drie weken. Is dit iets voor u? Tijdens een behandeling kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op het water met regelmatig langsvarende bootjes. U profiteert daarnaast van de volgende voordelen:

 • Gecertificeerd
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Laagdrempelig

De prijs van carbon laser peeling in Leeuwarden

De kosten die verbonden zijn aan een carbon laser peeling behandeling in Leeuwarden zijn afhankelijk van het oppervlak dat u wilt laten behandelen. U vindt hier een overzicht van de prijzen per behandeling. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Maak een afspraak voor carbon peeling

Voor het maken van een afspraak, voor meer informatie of bij vragen neemt u gerust contact op met Dinez. U kunt bellen of WhatsAppen naar het nummer 06-82892497. Ik vertel u graag meer over carbon laser peeling in Leeuwarden.

Carbon laser peeling Leeuwarden

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by