Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Carbon laser peeling Friesland

Carbon laser peeling in Friesland

Steeds meer mensen kiezen voor carbon laser peeling in Friesland. De populariteit van carbon peeling stijgt enorm. Waarom? Deze manier van peeling is zeer effectief in het verminderen van kleine rimpels, acne, grove poriën en littekentjes. Daarbij herstelt het een vettige huid. Dankzij een speciale medische koolstof houdende crème wordt uw huid diep gereinigd. Zowel in als op uw huid vindt het zuiveringsproces plaats. Dit komt doordat carbon peeling niet alleen de opperhuid, maar ook het bindweefsel in de lederhuid stimuleert. De collageenproductie neemt hierdoor toe. Wilt u ook de kwaliteit van uw huid verbeteren? Maak een afspraak met Dinez en start met carbon laser peeling in Friesland!

Carbon laser peeling Friesland

Reinig de huid met carbon peeling

Bij een carbon laser peeling behandeling wordt als eerste uw huid gereinigd. Op uw gereinigde huid wordt de carboncrème aangebracht. Gelijkmatig wordt de crème met een kwastje over uw huid verdeeld. Vervolgens komt de laser erbij, die de crème er als het ware ‘afschiet’.

Niet alleen de crème wordt van uw huid verwijderd, maar ook andere onzuiverheden. Vervolgens wordt uw huid nogmaals gereinigd en wordt er een vochtinbrengende aloë Vera aangebracht. Deze behandeling in Friesland verloopt zonder pijn. Het kan wel een beetje kriebelen.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Al resultaat na één behandeling

Wilt u ook zo snel mogelijk af van een vettige huid of andere onzuiverheden? Voor een zachtere en strakkere huid is carbon peeling dé oplossing! Dankzij mijn carbon laser peeling in Friesland ziet u al resultaat na één behandeling! Voor het beste resultaat raad ik u aan een behandelkuur van drie behandelingen te nemen, met tussenpozen van twee tot drie weken. Maak een afspraak en profiteer van:

 • De beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Gecertificeerd

Wat kost carbon laser peeling in Friesland?

De prijs van carbon laser peeling wordt bepaald door het aantal behandelingen dat u neemt in Friesland en het oppervlakte dat u wilt laten behandelen. Klik hier voor alle prijzen.

Direct een afspraak maken

Voor een diepe reiniging van uw huid kunt u het beste een afspraak maken bij Dinez. U bereikt mij voor carbon laser peeling in Friesland via 06-82892497. U kunt zowel bellen als WhatsAppen. Mocht u nog vragen hebben of behoefte hebben aan meer informatie, neem ook dan gerust contact met mij op.

Carbon laser peeling Friesland

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by