Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Carbon laser peeling Franeker

Carbon laser peeling in de buurt van Franeker

Ook in de omgeving van Franeker neemt carbon laser peeling toe in populariteit. U kunt hiermee littekentjes, acne, grove poriën en kleine rimpels verminderen en een vette huid herstellen. Dankzij een speciale medische koolstof houdende crème wordt uw huid gezuiverd. Deze behandeling verhoogt de collageenproductie, aangezien zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid actief gestimuleerd worden. Voor een effectief zuiveringsproces van uw huid gaat u naar Dinez. Maak vandaag nog een afspraak en start zo snel mogelijk met carbon laser peeling in de buurt van Franeker!

Carbon laser peeling Franeker

Het verloop van carbon peeling

Het verloop van de carbon laser peeling behandeling is geheel pijnloos. Het enige dat u kunt voelen is dat het af en toe een beetje kriebelt. Voordat ik de laser erbij haal, zal ik eerst uw huid grondig reinigen. Vervolgens breng ik de carbon crème aan op uw huid. Deze wordt met een kwastje gelijkmatig over de huid verdeeld.

Zodra de crème is opgedroogd, schiet ik het er als het ware af met een laser. Hierdoor verwijder ik niet alleen de crème, maar ook andere onzuiverheden. Ik zal na het laseren nogmaals uw huid reinigen en de behandeling afronden door een vochtinbrengende aloë Vera aan te brengen. Deze behandeling in de omgeving van Franeker zorgt voor een diepe reiniging van uw huid.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Wat kost een Carbon Laser Peeling behandeling?

De kosten die verbonden zijn aan een carbon laser peeling behandeling in Leeuwarden zijn afhankelijk van het oppervlak dat u wilt laten behandelen. U vindt hier een overzicht van de prijzen per behandeling. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Carbon laser peeling Franeker

Neem direct contact op met Dinez

Wilt u ook de kwaliteit van uw huid verbeteren? Neem direct contact op met Dinez om een afspraak te maken voor carbon laser peeling in de buurt van Franeker. Voor het maken van een afspraak, bij vragen of voor meer informatie over carbon peeling belt of WhatsAppt u naar 06-82892497.

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by