Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Carbon laser peeling Drachten

Carbon laser peeling in de omgeving Drachten

De toenemende populariteit van carbon laser peeling is ook in de buurt van Drachten merkbaar. Het betreft een vorm van peeling, waarbij de huid gezuiverd wordt met een speciale medische koolstof houdende crème. Carbon peeling stimuleert niet alleen de opperhuid, maar ook het bindweefsel in de lederhuid. Hierdoor neemt de collageenproductie toe. Wilt u ook uw vette huid herstellen? Wilt u ook grove poriën, acne, kleine rimpeltjes of littekentjes verminderen? Maak dan een afspraak bij Dinez. Met carbon laser peeling in de omgeving Drachten zorg ik voor een effectieve zuivering van uw huid!

Carbon laser peeling Drachten

Het verloop van de behandeling

Tijdens de behandeling van carbon laser peeling in de omgeving Drachten, reinig ik als eerste uw huid. Vervolgens breng ik met een kwastje de carbon crème gelijkmatig over uw huid aan. Als de crème eenmaal gedroogd is, wordt deze er als het ware ‘afgeschoten’ met een laser.

Dit is dé manier om talg en andere onzuiverheden van uw huid te verwijderen. Niet voor niets is carbon peeling een diepe reiniging van de huid. Wanneer het laseren klaar is, zal ik uw gezicht nogmaals reinigen. Vervolgens breng ik een vochtinbrengende aloë Vera aan. U voelt geen pijn tijdens deze behandeling. Het enige dat u kan voelen is dat het af en toe een beetje kriebelt.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Waarom carbon peeling bij Dinez?

Bij Dinez ziet u al na één carbon laser peeling behandeling resultaat! Het vermindert direct de onzuiverheden op uw huid en uw huid wordt minder vet. Uw huid voelt niet alleen zachter aan, maar ook strakker! Voor het beste resultaat kunt u het beste een kuur van drie behandelingen nemen. Tussen deze behandelingen zitten tussenpozen. Deze tussenpozen duren twee tot drie weken. Woont u in Drachten en wilt u carbon peeling uitproberen? Dit doet u het beste bij Dinez in Leeuwarden! U profiteert van de voordelen:

 • Beste apparatuur
 • Laagdrempelig
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Eerlijk advies
 • Gecertificeerd

Wat kost carbon laser peeling bij Dinez?

De kosten van carbon laser peeling hangen af van het oppervlak dat behandeld moet worden en het aantal behandelingen dat u wilt. U bekijkt het gehele overzicht van de prijzen hier. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden in Drachten en omgeving? Stel uw vragen gerust door telefonisch contact op te nemen.

Maak een afspraak

U dient voor carbon laser peeling een afspraak te maken. Dit doet u snel en eenvoudig door te bellen of te WhatsAppen naar 06-82892497. Wilt u meer weten over carbon peeling? Ook hiervoor kunt u gerust contact met mij opnemen. Voor een effectief zuiveringsproces van uw huid in Friesland kunt u terecht bij Dinez!

Carbon laser peeling Drachten

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by