Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Carbon laser peeling Dokkum

Redenen voor carbon laser peeling in de buurt van Dokkum

Ook in de omgeving van Dokkum wordt carbon laser peeling populair. Deze manier van peeling vermindert zeer effectief grove poriën, littekentjes, kleine rimpels en acne. Ook herstelt het een vette huid. Carbon peeling wordt gedaan met een speciale medische koolstof houdende crème. Deze crème zorgt voor een zuiveringsproces in en op de huid. Het verhoogt de collageenproductie, doordat zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid gestimuleerd worden. Verbeter de kwaliteit van uw huid door een afspraak te maken bij Dinez voor carbon laser peeling in omgeving Dokkum!

Carbon laser peeling Leeuwarden

Hoe verloopt een carbon peeling behandeling?

Bent u benieuwd hoe een carbon peeling behandeling in de buurt van Dokkum verloopt? Een carbon laser peeling behandeling doet geen pijn. U kan wel een beetje een kriebelig gevoel ervaren. Ik zal ten eerste uw huid grondig reinigen, zodat ik vervolgens de carbon crème kan aanbrengen.

Ik breng de crème aan met een kwastje, zodat het gelijkmatig over de huid verdeeld kan worden. Vervolgens wordt de crème er als het ware ‘afgeschoten’ met een laser. De laser neemt naast de crème ook andere onzuiverheden mee, zoals talg. Na het laseren zal ik nogmaals uw huid reinigen. Vervolgens breng ik een vochtinbrengende aloë Vera aan. Uw huid is nu diep gereinigd.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Een strakkere én zachtere huid!

Wilt u ook direct van die vettige huid en onzuiverheden af? Met carbon laser peeling ziet u na één behandeling al resultaat! Het beste resultaat behaalt u bij een kuur van drie behandelingen met tussenpozen van twee tot drie weken. Uw huid zal strakker én zachter aanvoelen! Bent u woonachtig in Dokkum of omgeving en wilt u dit ook uitproberen? De voordelen van Dinez zijn:

 • Beste apparatuur
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Gecertificeerd
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig

De prijzen van carbon laser peeling in de buurt van Dokkum

Het oppervlakte dat u wilt laten behandelen met carbon laser peeling en het aantal behandelingen dat u wilt, bepalen samen de prijs. Hier vindt u alle prijzen. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van carbon peeling in omgeving Dokkum, dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen.

Probeer carbon peeling uit!

Wilt u ook een diepe reiniging van uw huid? Probeer carbon laser peeling in Dokkum en omgeving uit. U maakt snel en eenvoudig een afspraak met Dinez door te WhatsAppen of te bellen. Ik ben bereikbaar via het nummer 06-82892497. Ook voor vragen of meer informatie.

Carbon laser peeling Leeuwarden

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by