Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Carbon laser peeling Burgum

Effectieve carbon laser peeling in omgeving Burgum

De populariteit van carbon laser peeling neemt ook in de buurt van Burgum toe. Wilt u ook kleine rimpels, littekentjes, acne of grove poriën laten verwijderen? Dan is carbon peeling bij Dinez de oplossing voor u! Ook wanneer u een vettige huid heeft, kan carbon peeling helpen om dit te herstellen. Dankzij een speciale medische koolstof houdende crème vindt er een zuiveringsproces plaats in en op uw huid. De opperhuid wordt gestimuleerd samen met het bindweefsel in de lederhuid. De collageenproductie verhoogt hierdoor. Maak vandaag nog een afspraak bij Dinez voor carbon laser peeling in de buurt van Burgum en verbeter de kwaliteit van uw huid!

Carbon laser peeling Burgum

Hoe ziet de behandeling eruit?

De gehele carbon laser peeling behandeling verloopt zonder pijn. Het kan wel een beetje kriebelen af en toe. Tijdens de behandeling wordt als eerste uw huid grondig gereinigd. Vervolgens wordt de carbon crème gelijkmatig op uw huid aangebracht. Dit doe ik met een kwastje.

Zodra de crème gedroogd is, ‘schiet’ ik de crème er als het ware af met een laser. Hiermee worden ook direct onzuiverheden, zoals talg, van uw huid verwijderd. Na het laseren wordt uw huid nogmaals gereinigd en wordt er een vochtinbrengende aloë Vera op aangebracht. U kunt nu weer met een diep gereinigde huid naar Burgum.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Het beste resultaat voor uw huid

Na één behandeling carbon laser peeling ziet u al resultaat. Het vermindert direct onzuiverheden en een vettige huid. U bepaalt zelf hoeveel behandelingen u neemt. Het beste resultaat is te halen bij een kuur van drie behandelingen. Dit raad ik u ook aan. Tussen de behandelingen zitten 2 tot 3 weken. Wilt u ook weer met een zachte en strakke huid door Burgum? Met carbon laser peeling bij Dinez profiteert u van deze voordelen:

 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies
 • Beste apparatuur
 • Gecertificeerd
 • Gratis voor de deur parkeren

Carbon laser peeling in Burgum en omgeving: de kosten

De prijs van carbon laser peeling is afhankelijk van het aantal behandelingen dat u neemt. Daarnaast speelt het te behandelen gebied ook een rol. Hier vindt u de rest van de prijzen.

Maak vandaag nog een afspraak bij Dinez!

Laat uw huid reinigen in de buurt van Burgum tijdens een carbon laser peeling behandeling bij Dinez. U maakt een afspraak door mij te bellen of te WhatsAppen op het nummer 06-82892497. Ook bij vragen of voor meer informatie kunt u telefonisch contact met mij opnemen.

Carbon laser peeling Burgum

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by