Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tattoo verwijderen Franeker

Laat effectief uw tattoo verwijderen in de buurt van Franeker

Dinez kan met een ND-Yag laser effectief uw tattoo verwijderen in de omgeving van Franeker. Deze laser maakt het weglaseren van een tattoo erg eenvoudig. Of u nu spijt heeft dat u de naam van uw ex op uw lichaam getatoeëerd heeft, of dat u op vakantie een tatoeage heeft laten zetten waar u nu niet meer achter staat. Iedere tattoo in de buurt van Franeker is door mij te verwijderen. Maak vandaag nog een afspraak en ik zorg ervoor dat uw tattoo binnen de kortste keren verdwenen is!

Tattoo verwijderen Franeker

Kleuren tattoo verwijderen in de omgeving van Franeker

U wilt uw tattoo verwijderen in de buurt van Franeker. Wat voor tatoeage u ook heeft, ik zorg ervoor dat u er vanaf komt. Ook wanneer u een kleuren tatoeage wilt laten weghalen. Alleen de kleuren rood, geel en groen zullen waarschijnlijk niet volledig verdwijnen.

Maar geen zorgen, deze kleuren verdwijnen wel voor 85%! Voor iedere behandeling, zowel bij een kleuren tattoo als bij een tattoo zonder kleur, dient u met een aantal zaken rekening te houden. Scheer de plek van de tatoeage 2 dagen van tevoren. Zorg er daarbij voor dat u 6 weken voor de behandeling niet onder de zonnebank gaat, geen zelfbruiningsmiddelen gebruikt en u niet in de zon komt.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

De beste apparatuur

Met de ND-Yag laser kan ik veilig uw tattoo verwijderen. Daarbij laat deze laser geen littekens achter! Hoe het weglaseren van een tatoeage precies voelt, is afhankelijk van uw pijngrens en de locatie van uw tatoeage. U kunt het gevoel vergelijken met een elastiekje dat tegen uw huid schiet. Ik zal u tijdens de behandeling persoonlijk benaderen en ruim de tijd voor u nemen. Hiermee wil ik tot het gewenste resultaat komen. Laat bij mij uw tattoo in de buurt van Franeker weglaseren en profiteer van de volgende voordelen:

 • Eerlijk advies
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

De prijs van een tattoo weglaseren

Naast dat ik tatoeages verwijder, kan ik ook PMU wenkbrauwen verwijderen. De kosten voor deze behandelingen lopen sterk uit een. Hier zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen voor nodig. De prijs van een tattoo verwijderen verschilt per tatoeage. Dit is afhankelijk van de grootte. Wilt u een overzicht van mijn prijzen bekijken? Klik dan hier. Om uw tattoo effectief weg te laseren, zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig. Informeer gerust bij mij naar de mogelijkheden in de buurt van Franeker door contact op te nemen.

Maak direct een afspraak bij Dinez!

Wilt u zo snel mogelijk van die ongewenste tatoeage af? Bel of WhatsApp naar 06-82892497 om een afspraak te maken bij Dinez. Wilt u meer weten over het verwijderen van een tattoo? U kunt met al uw vragen in de buurt van Franeker bij mij terecht.

Dinz permanente ontharing

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by