Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tattoo verwijderen Burgum

Professioneel uw tattoo verwijderen in de buurt van Burgum

Wat de reden ook is, bij Dinez is het mogelijk om iedere tattoo te laten verwijderen in de buurt van Burgum. Het kan zijn dat u een tatoeage heeft laten zetten van de naam van uw ex, maar dat u daar achteraf toch spijt van heeft nu het uit is. Ook is het mogelijk dat u op vakantie naar het buitenland bent geweest en daar iets op uw lichaam getatoeëerd heeft waar u niet meer gelukkig mee bent. Geen zorgen, bij mij kunt u eenvoudig en effectief uw tatoeage weglaseren. Maak direct een afspraak om zo snel mogelijk uw tattoo te verwijderen in de omgeving van Burgum.

Tattoo verwijderen Burgum

Het weglaseren van een kleuren tattoo

Wanneer u een afspraak in de omgeving van Burgum heeft staan, is het belangrijk dat u voor de afspraak een aantal zaken doet. Ik verzoek u het te behandelen gebied 2 dagen voor de behandeling te scheren. Daarnaast mag u 6 weken voordat de behandeling plaatsvindt niet in de zon komen, mag u geen zelfbruiningsmiddelen gebruiken en mag ook niet onder de zonnebank.

Wilt u een tattoo weglaseren met de kleuren rood, geel of groen erin? Deze kleuren zullen waarschijnlijk niet helemaal van uw lichaam verdwijnen. Maar wees gerust, ze zijn wel tot 85% te verwijderen!

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Tatoeage verwijderen met ND-Yag Laser

Dinez maakt gebruik van de ND-Yag Laser om effectief uw tattoo te verwijderen. Het voordeel van deze laser is dat u er geen littekens van krijgt. Daarnaast is de laser volledig veilig. Het gevoel dat het weglaseren van een tatoeage geeft, is te vergelijken met het gevoel dat u krijgt wanneer er een elastiekje tegen uw huid schiet. Dit gevoel verschilt per persoon en is afhankelijk van de pijngrens en de plaats van de tattoo. Ik zal ruim de tijd nemen voor uw behandeling om het gewenste resultaat te bereiken. Naast een persoonlijke benadering profiteert u bij Dinez van:

 • Beste apparatuur
 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Gecertificeerd

Hoeveel kost een tattoo weghalen?

Bent u benieuwd naar de kosten van een tattoo verwijderen? Hier vindt u al mijn prijzen op een rijtje. Gemiddeld reken ik 8 tot 10 behandelingen uit om effectief een tatoeage weg te laseren. U kunt bij mij ook PMU wenkbrauwen laten weghalen. Hier staan gemiddeld 3 tot 6 behandelingen voor. Mocht u hier meer over willen weten, informeer dan gerust bij mij naar de verschillende mogelijkheden in de buurt van Burgum.

Direct uw tattoo verwijderen in de omgeving van Burgum

Wilt u zo snel mogelijk af van uw tatoeage? U kunt telefonisch contact opnemen met Dinez om uw tattoo te laten verwijderen in de buurt van Burgum. Bel of WhatsApp mij via 06-82892497. Ook wanneer u nog vragen heeft over het weglaseren van een tattoo of behoefte heeft aan meer informatie, is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

Dinz permanente ontharing

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by