Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Tanden bleken Franeker

Stralende lach door tanden bleken in de buurt van Franeker

Laat uw tanden bleken in omgeving Franeker en ga voortaan weer met een stralende lach de deur uit. U hoeft niet langer meer onzeker te zijn over uw gebit. Ik zorg ervoor dat u het weer aandurft om uw glimlach te laten zien! Ik heb voldoende kennis om tot een gewenst resultaat te komen. Daarbij geniet u tijdens de gehele behandeling van een fantastisch uitzicht. Vanuit de stoel heeft u namelijk rechtstreeks uitzicht op het water. Hier varen regelmatig bootjes voorbij. Maak voor mooie witte tanden een afspraak bij Dinez om uw tanden te laten bleken in de buurt van Franeker.

Tanden bleken Franeker

Tanden witter maken: hoe werkt het?

Ik maak uw tanden witter door allereerst een bleekgel op uw tanden aan te brengen. Deze bleekgel is ontwikkeld door tandheelkundige professionals, is peroxide vrij, dierproefvrij en bevat geen dierlijke producten. Met behulp van een professionele bleeklamp haal ik vervolgens de verkleuringen uit uw tanden.

Hoeveel tinten witter uw tanden na de behandeling worden, is niet vooraf te zeggen. Dit is geheel afhankelijk van de mate van verkleuring, de eigen tandkleur en het aantal behandelingen. Woont u in de buurt van Franeker en wilt u ook uw tanden laten bleken? Maak een afspraak en kom bij mij langs!

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Gecertificeerd in tanden bleken

Iedereen uit omgeving Franeker kan bij Dinez terecht. Ik ben gecertificeerd in tanden bleken. In april 2020 heb ik bij X-treme smile®, de enige opleider in Nederland met een tandheelkundige achtergrond, mijn certificaat als tandcosmeticus behaald. Daarbij neem ik voor iedereen ruim de tijd tijdens een behandeling. Ik sta om mijn persoonlijke benadering bekend. U profiteert bij mij van:

 • Beste apparatuur
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies
 • Gecertificeerd

Wat kosten wittere tanden?

U woont in de buurt van Franeker en wilt graag uw tanden witter laten maken. Hierbij kunt u uit verschillende behandelingen kiezen. De kosten van het tanden bleken hangen af van de behandeling. U kunt bijvoorbeeld een standaard behandeling nemen. Deze duurt 3 keer 15 minuten. Wilt u hier meer over weten of heeft u interesse in een van mijn producten of diensten? Bekijk de tarieven hier of neem gerust contact op en ik vertel u meer over de mogelijkheden.

Laat uw tanden bleken in de buurt van Franeker

Woont u in omgeving Franeker en wilt u ook weer een stralend witte lach? Maak een afspraak om uw tanden te laten bleken bij Dinez en binnen een mum van tijd heeft u weer mooie witte tanden. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen. Ook bij vragen of voor meer informatie neemt u gerust contact op. U kunt WhatsAppen of bellen naar 06-82892497.

Tanden bleken voor en na Franeker

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by