Bellen
Mailen
Whatsapp
Maak hier uw afspraak Afspraak maken
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd
 • Parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Eerlijk advies
 • Laagdrempelig
 • Gecertificeerd

Carbon laser peeling Sneek

Carbon laser peeling populair in Sneek

Ook in Sneek en omgeving neemt carbon laser peeling toe in populariteit. Het is een vorm van peeling, waarbij er een zuiveringsproces in en op de huid plaatsvindt met behulp van een speciale medische koolstof houdende crème. Carbon peeling stimuleert namelijk niet alleen de opperhuid, maar ook het bindweefsel dat gevestigd zit in de lederhuid. Dit heeft een toename van de collageenproductie tot gevolg. Wilt u ook acne, littekentjes, kleine rimpels en grove poriën verminderen? Wilt u uw vette huid herstellen? Ga naar Dinez voor carbon laser peeling in de buurt van Sneek!

Carbon laser peeling Sneek

Hoe verloopt een carbon peeling behandeling?

Een carbon laser peeling behandeling verloopt geheel pijnloos. U kan wel af en toe een kriebelend gevoel ervaren. Tijdens de behandeling wordt als eerste uw huid gereinigd. Daarna wordt met een kwastje de carbon crème gelijkmatig aangebracht op uw huid. Als de crème eenmaal gedroogd is, schiet ik de crème er als het ware af met een laser.

Niet alleen de crème wordt hierdoor van uw huid verwijderd, maar ook andere onzuiverheden zoals talg. Hierna wordt uw huid nogmaals gereinigd en wordt er een vochtinbrengende aloë Vera aangebracht. Iedereen die in omgeving Sneek woont, kan bij mij terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Rated 5 out of 5

Vorig jaar besloten om mijn oksels te laten ontharen. Beste beslissing ooit. De keuze voor Dineke: leuke meid, goed in haar werk. De prijs die zij vraagt is een goede prijs. Salon is altijd netjes!

Niels van Eenenaam
Rated 5 out of 5

Inmiddels een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen. Wat een resultaat en wat een fijn persoon is Dineke! Een prachtige salon en het is altijd leuk en gezellig om naar Dineke toe te gaan! Een aanrader!

Henny Ophuis
Rated 5 out of 5

Geweldige salon met prachtige resultaten. Perfecte service. Dineke is geweldig. Gezellig en weet wat ze doet. Klantgericht en netjes!! Ik kom er altijd graag.

Mirjam Groen
Rated 5 out of 5

Een geweldige salon. Het is er schoon en netjes. Direct vertrouwd. Dineke is een top meid. Altijd gezellig en ze weet wat ze doet! Ik ben tevreden, op naar de volgende afspraak!

Patrick van der Hoek

Na één behandeling direct resultaat!

Carbon laser peeling zorgt direct voor een vermindering van onzuiverheden en een vettige huid. De huid voelt dan strakker en zachter aan. U ziet zelfs al na één behandeling in de buurt van Sneek resultaat! Voor een optimaal resultaat, adviseer ik u een kuur van drie behandelingen te nemen. Er zitten twee tot drie weken tussen de verschillende behandelingen. Lijkt u dit wat? Bij Dinez profiteert u met carbon peeling van de volgende voordelen:

 • Laagdrempelig
 • Eerlijk advies
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Beste apparatuur
 • Gecertificeerd

Wat kost carbon laser peeling in omgeving Sneek?

Bent u benieuwd naar de kosten van carbon laser peeling in Sneek en omgeving? Hier vindt u een overzicht van mijn prijzen. De prijzen zijn afhankelijk van het lichaamsdeel dat, of de lichaamsdelen die, u wilt laten behandelen en het aantal behandelingen dat u neemt.

Maak hier uw afspraak!

Maak snel en eenvoudig een afspraak voor carbon laser peeling in de buurt van Sneek door te bellen of te WhatsAppen naar Dinez. Dit doet u via 06-82892497. Ook bij vragen sta ik voor u klaar. Ik geef u graag meer informatie over de mogelijkheden van carbon peeling!

Carbon laser peeling Sneek

Bekijk ook

Tanden bleken

Permanente ontharing

Tattoo verwijderen

Carbon Laser Peeling

Maak hier uw afspraak
Vul het formulier in en ik neem contact met u op voor een afspraak!

  Powered by