Carbon Laser Peeling


De carbon laser peeling is een steeds populairder wordende peeling die gedaan wordt met een speciale medische koolstof houdende crème welke zorgt voor een zuiveringsproces op en in de huid.

De carbon laser stimuleert zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid waardoor het de collageen productie verhoogd.

De peeling is zeer effectief voor het verminderen van kleine rimpeltjes, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid.

Hoe ziet de behandeling eruit?

We beginnen met het reinigen van de huid. Daarna wordt de carbon crème met een kwastje gelijkmatig over uw huid aangebracht. Wanneer de crème gedroogd is wordt deze er met de laser als het ware ‘afgeschoten’.  

Hiermee wordt niet alleen de koolstof houdende crème van de huid verwijderd maar ook talg en andere onzuiverheden wat zorgt voor een diepe reiniging. Door de warmte die in de huid ontstaat wordt het collageen aan het werk gezet.

Na het laseren reinigen we uw gezicht nogmaals en eindigen we met een lekkere vocht inbrengende aloë Vera . De behandeling is volledig pijnloos, het kan af en toe wel een beetje kriebelen.

Hoe snel zie je resultaat?

Na 1 behandeling is er al resultaat. De huid zal strakker en zachter aanvoelen en de onzuiverheden en vettige huid zullen verminderen.

Voor het beste resultaat is het advies om voor een kuur te gaan van 3 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 3 weken.

Benieuwd geworden naar de carbon laser peeling? U kunt uw afspraak maken via de contactpagina.